ROSENBORG

Kom helt tæt på kronjuveler, kongekroner og andre kulturskatte på det eventyrlige slot, som Christian 4. opførte for mere end 400 år siden. HUSK at booke en adgangsbillet til et bestemt tidsinterval før dit besøg.

Danmarkshistorie i et kongeligt perspektiv

På Rosenborg Slot kan du opleve Danmarkshistorien i et kongeligt perspektiv.

Renæssanceslottet i den smukke Kongens Have er en eventyrlig historisk bygning, der blev opført af Christian 4. for mere end 400 år siden. Det blev kongens yndlingsslot og dannede ramme om hverdag og fest i hans liv.

Rosenborg Slot er i dag et helt særligt kulturhistorisk museum. Her venter der levende historie, som undrer, bevæger og fascinerer. Lige midt i den danske hovedstad.

Riddersalen med tronerne og de tre sølvløver

Riddersalen med tronerne og de tre sølvløver

Oplevelser på Rosenborg

På Rosenborg kan du mærke fortidens pomp og pragt i de mange sale og se nogle af Danmarks største kulturskatte.

Du kan opleve Riddersalen med narhvalstronen bevogtet af tre løver af sølv, gå på opdagelse i Christian 4.s liv og se de prægtige kronjuveler og kongekroner helt tæt på. For nu blot at nævne nogle få at de storslåede herligheder, der venter på slottet i Kongens Have.

Foruden de faste samlinger og udstillinger byder Rosenborg også på guidede ture og børneaktiviteter.

Slotsbutikken

Souvenirs, gaver eller noget nyt til bogreolen? Museumsbutikken på Rosenborg tilbyder mange spændende varer. Her finder du bøger, smykker, postkort, notesblokke, bolsjer og julepynt. Og selvfølgelig de klassiske souvenirs som nøgleringe og magneter.

Den dag, du besøger Rosenborg med din Parkmuseerne-billet, kan du få 10 % rabat på køb af en række produkter i butikken.

Museumsbutikken på Rosenborg Slot

Museumsbutikken på Rosenborg Slot

ROSENBORG SLOT

Adresse: Øster Voldgade 4A, 1350 København K

Åbningstider:
Tirsdag-søndag: Kl. 10.00-17.00
Mandag: Lukket

Entrépriser:
Fri entré med Parkmuseerne-billet
Voksne: 140 kr.
Børn og unge under 18 år: Gratis adgang

Udover din adgangsbillet skal du som besøgende på Rosenborg Slot også huske at booke en indgangstid til dit besøg. Du skal købe billet til et tidsinterval online før dit besøg, da Rosenborg Slot af sikkerhedshensyn kun må rumme et bestemt antal gæster ad gangen. Du kan købe begge billetter via ovenstående link.

Find vej til Rosenborg: