1 BILLET
6 MUSEER
50 % RABAT

Kongelig historie, stolte arbejdertraditioner, fascinerende naturhistorie og kunst i verdensklasse. Oplev det hele til halv pris på seks markante museer i tre smukke parker midt i København. Scroll ned på denne side og se, hvor du kan købe billetten.

Med en billet til Parkmuseerne får du:

  • Et besøg på hvert af de seks Parkmuseer

  • 10 % rabat i museumsbutikkerne den dag, hvor du besøger museerne

  • 1 år til at bruge billetten

Køb din billet på alle de seks museer, på Parkmuseernes hjemmeside eller hos Københavns Kommunes turistinformation Copenhagen Visitor Center på Vesterbrogade 4B lige over for Tivoli i Københavns centrum. Prisen er 295 kr. inkl. moms. Det svarer til 50 % rabat ved et besøg på alle museerne, som er:

  • Arbejdermuseet (normalpris 125 kr.)

  • Davids Samling (gratis entré)

  • Den Hirschsprungske Samling (normalpris 110 kr.)

  • Rosenborg (normalpris 140 kr.)

  • SMK - Statens Museum for Kunst (normalpris 130 kr.)

  • Statens Naturhistoriske Museum (normalpris 115 kr.) samt Palmehuset i Botanisk Have (normalpris 70 kr.)

Rabat i butikkerne: Husk at gemme kvitteringen fra billetsalget den dag, hvor du besøger museerne. Du kan vise den og få 10 % rabat i museumsbutikkerne samme dag.

Gyldighed: Billetten gælder 1 år fra dit første museumsbesøg.

Onlinesalg: Du kan købe billetten via Parkmuseernes hjemmeside.

Hvor køber jeg billet?

Du kan købe din billet på hvert af de seks Parkmuseer og i turistinformationen Copenhagen Visitor Service på Vesterbrogade 4B lige over for Tivoli. I Parkmuseernes webshop kan du også købe billetten online: https://www.parkmuseerne.dk/billet.

Hvad får jeg på min billet?

Med din billet får du adgang til ét besøg på hvert af de seks Parkmuseer samt i Palmehuset i Botanisk Have.

Hvor længe gælder min billet?

Din billet gælder i et år fra den dag, du første gang besøger et af museerne med den.

Hvordan fungerer billetten?

Billetten er et "klippekort", som fungerer ved, at hvert Parkmuseum scanner den ved dit besøg. På den måde kan museerne se, hvilke museer du mangler, og hvilke du allerede har besøgt. Du kan besøge hvert af de seks museer samt Palmehuset i Botanisk Have én gang i løbet af det år, hvor billetten er gyldig.

Hvordan kan jeg give en billet som gave?

Du kan købe Parkmuseernes fællesbillet som gavebillet i et fint omslag på alle Parkmuseerne og online (forsendelsesgebyr 35 kr.). Gavebilletten er gyldig i et år fra den dag, hvor modtageren første gang besøger et af museerne med den. Gavebilletten leveres i en gavebilletholder i en kuvert, så du kan give den som gave,

Findes der en særlig børnebillet?

Nej. Der er nemlig gratis adgang for børn og unge under 18 år på fem af de seks museer, Det er kun på Statens Naturhistoriske Museum, at børn betaler entré, som er på 50 kr.